top of page
  • Foto del escritorJudit Rubirola

Xavier López presenta el seu segon llibre a Girona

Actualizado: 1 feb

La Llibreria 22 acull un col·loqui per parlar sobre Lideratges Valents



JUDIT RUBIROLA MADUELL // 22 de gener del 2024

L’escriptor i mestre Xavier López (Vimbodí i Poblet, 1980) va aterrar dissabte a l’emblemàtica llibreria 22 després d’haver presentat el seu segon llibre arreu de Catalunya. El format de la presentació va ser un debat entorn de l’obra entre Lluc Salellas, alcalde de la ciutat, Miquel Riera, periodista i escriptor i Rosa M Codines, inspectora d’Educació als ST d’Educació de Tarragona. 


La presentació va iniciar-se a les dotze en punt del migdia, amb una frase de l’autor projectada a la paret de la sala d’actes de la llibreria: "Mentre naveguen pel teu destí, voldria que trobessis antics fars i en construïssis de nous", seguida per un petit vídeo recopilatori de les fotografies de les altres presentacions del llibre. La primera part de la trobada va ser breu. Rosa M Codines va posar en context l’obra de Lideratges Valents i López en va fer cinc cèntims de l’argument.


De què va el llibre?


El llibre recull deu converses amb deu líders del nostre país, entre ells Mònica Terribas, Lluís Llach o Xavi Hernandez. L’autor va recalcar que no és un llibre teòric, sinó un llibre escrit des de l’experiència. De fet, i així ho va explicar, la recopilació d’entrevistes està pensada com un joc entre tres escenaris: el lector, els personatges i ell mateix. En aquest sentit, ens presenta una llista de paraules que va connectant amb els protagonistes de les converses a mesura que les pàgines van avançant. 


Lectura de Sandra Coromina durant la presentació de Lideratges Valents a la sala d'actes de la Llibreria 22 // JUDIT RUBIROLA

El col·loqui va seguir el fil conductor del llibre; així i tot es van generar altres debats, com ara: els lideratges a les escoles, la Catalunya post 1-O orfe de líders, els lideratges femenins o el paper dels joves com a futurs líders. En aquest punt final, Lluc Salellas va posar sobre la taula les limitacions de les persones joves per poder aspirar a lideratges valents: “La societat el que valora són els youtubers i la Isla de las Tentaciones”. López va concloure el debat i la presentació animant especialment als joves a empoderar-se, a il·lusionar-se i a fer-se seves les paraules del llibre.




56 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Komentáře


bottom of page