top of page
  • Foto del escritorLaura Nuel

Vespres de micro obert: promocionant els artistes i el català

Actualizado: 21 feb

La llibreria ONA de Barcelona acull una sessió per promocionar la literatura


Cartell de l'esdeveniment


Es reciten poemes, s’escolten cançons, algú surt a rapejar i es fan performances a dalt de l’escenari. Les sessions de micròfon obert són tot un món per deixar expressar els sentiments i donar via lliure a la vena artística que es porta a dins. Tot és possible en aquests esdeveniments i la llibreria ONA de Barcelona decideix, de tant en tant, organitzar alguna vetllada així.  

 

Aquest divendres 16 de febrer a les 19 h, a la sala La Bookeria de la llibreria, es va fer una tarda de micro obert. Aquesta iniciativa va començar quan els dos joves dinamitzadors de la sessió, la Júlia Sidro i el Joan Mateo, van anar a un dels molts esdeveniments que organitza la llibreria i van tenir la idea de fer un micro obert en aquest espai. La idea va agradar a la directora, la Iolanda Batallé, i es va materialitzar, permetent aquest nou espai per deixar volar la vena artística i literària.


    Júlia Sidro i Joan Mateo presentant la vetllada // LAURA NUEL


Què es pot fer?

En aquestes sessions de micro obert, els espectadors que vulguin poden pujar a l’escenari i, durant 7 minuts, poden cantar, poden llegir narracions, poden recitar poemes, poden rapejar, poden fer promoció de projectes, poden fer monòlegs i poden fer les actuacions que vulguin, sempre que siguin en català. Aquest requisit de la llengua és per donar visibilitat a l’idioma i que no quedi relegat en un segon pla.  

 

En aquesta ocasió, la cantant emergent Mariona Llorenç, coneguda amb el nom artístic de Daughter of the Sidelines (DOTS), va venir a la sessió i va comentar que li feia molta il·lusió haver vingut, i va tocar diverses cançons que ha composat. Fins i tot, treballadors de la llibreria es van animar a pujar a l’escenari i recitar alguns textos.

 

La vetllada va acabar amb la dinamitzadora Júlia Sidro fent una performance improvisada amb dues persones del públic on feien veure que eren cantants famosos i estaven sent entrevistats per ella. Després d’una hora de micro obert, el públic es va quedar ansiós per tornar a la següent sessió que s’organitzi.

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page