top of page
  • Foto del escritorLaura Nuel

Paula Vidal publica el seu primer llibre

Actualizado: 7 feb

L’escriptora de Sant Just Desvern s’estrena en el món editorial amb Inversemblant


Paula Vidal amb el seu llibre Inversemblant // LAURA NUEL


Paula Vidal acaba de publicar Inversemblant. La novel·la, que va arribar a les llibreries el dia 17 de gener, està disponible en català i castellà, i gira al voltant de temàtiques com la família, la memòria, la pèrdua i l’amistat. Dirigida a joves i adults, la història vol posar èmfasi en com els petits detalls de la vida poden convertir-se en una gran aventura, i convida a reflexionar sobre l’amor, els records i les experiències viscudes.


L’escriptora catalana va començar a escriure Inversemblant durant la pandèmia de la COVID-19, quan feia poc que se li havia mort l’últim avi que tenia. Segons ha explicat a “Entrelínies”, tenia molt bona relació amb tots els seus avis, motiu pel qual els hi dedica el llibre. La inspiració de la novel·la ve precisament d’explorar la relació entre un noi i la seva àvia. A més, l’autora destaca que li agradaria que fos una lectura per a escoles i instituts, però considera que els adults també en poden gaudir, ja que et fa connectar amb el teu nen interior i et fa sentir nostàlgia.


L’autora del Baix Llobregat sempre ha sabut que volia ser escriptora, ja que la literatura ha tingut molta importància des que era petita. Vidal va estudiar Humanitats i Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i tots els seus treballs giren entorn la comunicació i el món de l’escriptura. Actualment, compagina la seva feina d’escriptora amb treballar com a tècnica de comunicació a l’Ajuntament de la ciutat que la va veure néixer. A més, imparteix un taller setmanal al Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, anomenat “Laboratori de creació literària”.


Properes presentacions d’Inversemblant:


30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page