top of page
  • Foto del escritorLaura Nuel

Pau Cusí presenta el seu primer llibre a Barcelona

La garota entre les dents forma part de la col·lecció Brunzits de la Juliana Canet


Pau Cusí a la presentació del llibre La garota entre les dents // LAURA NUEL


Pau Cusí va presentar el seu llibre ahir a la Llibreria ONA de Barcelona. La garota entre les dents forma part de la col·lecció Brunzits, un conjunt de llibres que vol donar veu a les preocupacions dels joves de menys de trenta anys, tractant temàtiques com el feminisme, la salut mental, o les relacions, entre d’altres. La Juliana Canet, la influencer catalana, és la creadora d’aquesta iniciativa i, de moment, el llibre de Cusí és el tercer que s’estrena de la col·lecció, que està escrita per gent jove i són de narrativa breu.

 

L’obra de Cusí està ambientada a l’Alt Empordà, al municipi de Roses, motiu pel qual va posar el nom de “garota” al títol, amb la intenció de fer un joc de paraules i veure si la gent s’imaginava la garota amb punxes o sense, volen representar la barreja de plaer i dolor que és present al llibre. La novel·la tracta sobre sis històries independents protagonitzades per joves i adolescents que giren entorn de l’amor, la violència i el turisme indecent, i vol posar a la vista el costat amagat que la gent no veu quan hi va de vacances a la ciutat. Segons ha comentat a la presentació, feia anys que tenia les històries al cap, i els protagonistes són persones normals perquè li interessava “mostrar que la gent té coses a dir, ja que darrere de què tu estiguis de vacances, hi ha persones treballant”.

 

Pau Cusí Marès és un periodista i guionista que va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer les pràctiques com a redactor de la secció d’esports a RAC1. Va ser redactor a El Nacional, i va ser el creador i el coordinador de Revers, la secció de cultura d’aquest diari, a més de ser un dels redactors del programa “Està Passant”. Actualment, treballa com a periodista col·laborador del diari ARA i com a coordinador de continguts del programa “Atrapa’m si pots” de The Mediapro Studio.


La garota entre les dents de Pau Cusí













20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page