top of page
  • Foto del escritorAdrià Polo

Arranca la 2a edició de Breus de Sant Andreu

Actualizado: 6 feb

El concurs de textos teatrals busca impulsar la creació escènica entre dramaturgs novells


Guanyadors de la primera edició de Breus de Sant Andreu // BREUS DE SANT ANDREU


El projecte Breus de Sant Andreu ha convocat la seva segona edició. La iniciativa té l'objectiu d'incentivar als escriptors de teatre novells en la creació de les seves obres, pel que representa una gran oportunitat per a tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest món o rebre l’oportunitat que necessiten. L'edició anterior va comptar amb més de 40 textos participants i 400 persones van acudir a la posada en escena dels manuscrits guanyadors. En aquesta segona edició, els grups Sant Pacià Teatre, Clip Teatres, Grup Teatral Antifaz i Forat Sense Fons de l’Ateneu de Sant Andreu seran els encarregats de donar vida a les obres premiades. 


El concurs de textos dramatúrgics consta de dues fases. En la primera, els candidats presenten els seus textos al jurat, que estarà format per un representant de cadascuna de les quatre companyies que co-organitzen el projecte i un cinquè membre que, a més, serà el president d’honor. Aquesta, segons l'organització, “serà una persona vinculada a Sant Andreu i amb una trajectòria professional en el món de la creació i les arts escèniques”. En la segona, es realitzarà la posada en escena dels textos, que durará tres dies consecutius i prendrà lloc dins del recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu. Els premiats rebran el 10% del total recaptat durant els dies de la representació per cada text escollit. 


Els criteris d’admissió estipulen, entre altres coses, que els manuscrits han de ser originals, escrits en català i han de durar un màxim de 15 minuts. La convocatòria per presentar els textos s'obrirà l'11 de març i es tancarà el 21. Els guanyadors es faran públics al maig i cadascuna de les companyies organitzadores s’encarregarà de la posada en escena d’una de les obres, que seran representades al juliol.

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page